Rovněž mohu Motol vřele doporučit je to sice již přes dva roky co jsem tam rodila synka Dominika, ale byli všichni báječní. Neměla jsem lehký porod, přijeli jsme v 5hod ráno po 17hod kontrakcí a Domík se narodil až v 19:35, vystřidali se u mě 3 směny doktorů a dokonce jedna PA Martina zůstala u mne o směnu déle o ní můžu s čistým srdcem říci, že je to člověk na svém místě, i když už musela být taky unavená neustále se usmívala, povzbuzovala, radila, vysvětlovala... .
Je pravdou, že manžel nemůže na čekací pokoj, jelikož tam v jedné místosti leží několik maminek, aby se vzájemně nerušili, ale vy tam můžete libovolně do sprchy a na míč, když Vás převáději na sál tak Vám řeknou abyste zavolala manželovi, ten pak s Vámi může absolvovat i několika hodinový porod chodit s Vámi do sprchy ..., z vlastní zkušenosti mohu říci, že manželova pomoc je nedocenitelná, už to že tam máte někoho blízkého.
Závěrem, čekám v současnosti druhé miminko a ani neuvařuji o jiné porodnici, jelikož v Motole je skvělý personál. Soňa
Předchozí