Ačkoliv jsem pracovala jako sestra v jedné pražské nemocnici, rozhodla jsem se rodit u ,,konkurence" S porodnicí na Mělníku jsem byla maximálně spokojena. Už při předporodních prohlídkách byli všichni velmi ochotní a milí. Na oddělení šestinedělí jsem nepotkala ani jednu nepříjemnou sestřičku a i lékaři na mě působili velmi dobře. Ačkoliv jsem jako prvorodička měla z porodu obavy, díky výborné porodní asistentce Janě Festové, mému manželovi a Dr Krchovi jsem vše v pohodě zvládla. Bohužel jsem musela být druhý den převezena k Apolináři kvůli mému zdravotnímu stavu, takže můžu i srovnávat. U Apolináře byli také všichni příjemní, ale je to opravdu továrna na děti a mě zde chyběla domácí atmosféra, kterou jsem zažila na Mělníku. Vřele všem mělnickou nemocnici doporučuji. Vládne zde sice ráznější primář, ale vrchní sestra Skorupová to dorovnává svou lakavostí a individuálním přístupen k pacientkám a dokonce se i aktivně účastní ošetřovatelské péče(což bylo pro mě jako pro zdravotní sestru trochu překvapení, ještě jsem neviděla vrchní sestru podávat infuzi a musím říct, že to člověku dodává pocit důležitosti) Čtyři měsíce po porodu se chystám na další miminko a už se těším jak budu rodit ,,doma" - v mělnické porodnici. I když jsem poprvé měla komplikace, tak to zase risknu.
Předchozí