| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky, já jsem Květa a malá Kačenka 3.10 01 3250g a 50 cm. Taky jsme čekaly až na vyšší porodný:o)))Brášku a sestřičku zatím nemá. Kojila jsem jí do 8 měsíců a to tak, že jsem odstříkávala své mlíčko a dávala jí ho z lahve. No byla to hrůza pořád jenom stříkat a stříkat, ale alespoň jsem jí mohla dát to nejlepší. V nemocnici jsme si také užily. Kačka měla reakce na každé očkování a to takové, že nám přestávala dýchat. No děs...ale naštěstí jí nic nenašli a uzavřelo se to jako afektivní záchvat. Kačka je moc živé dítko, ale jinak hodné...hi hi hi. Nyní jsme již bez plínek, máme je jen na spaní, ale mě bylo líp, když je měla. Už je vyčůraná...moc nechce být v kočárku a když pospíchám, tak musí. No a to ona že EÉÉ, tak jí vyndám a myslíš, že čůrá? Ani náhodou..a tak se pak perem o to jí dát do kočáru. A tak je to pořád...Ach jo. Ukecaná je až až..snaží se opravdu moc. Opakuje vše co říkáme mi. No je to už paráda. Když něco chce, tak si řekne a nemusím pořád zkoumat, co žádá, jako to bylo, když byla miminko. Ale to si jistě pamatuješ sama. Můžu se zeptat odkud jste? My jsme z Klášterce nad Ohří okr. Chomutov. Nevím zda-li Ti to bude něco říkat. No zatim se mějte moc hezky ahoj..K+K

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.