Ahoj všichni, kdo čtete tyto stránky.
O Podolí jsem si zde přečetla hodně a tak jsem se rozhodla i já troškou přispět. Jak vyplývá z úvodu, jsem maminkou dvou holčiček, no jedné mládeže a jedné holčičky.Tu první jsem rodila ve Vinohradské porodnici a zde bych chtěla řici - zde už nikdy a druhá cácorka přišla na svět v Podolí.Vzhledem ke komplikacím během celého těhotenství jsem zde strávila již před porodem 1/2 roku a mohla jsem pozorovat práci tamních lékařů opravdu velmi dlouho.Tak profesionální přístup, lidskost, vzájemné plnění přání a nutných i nepříjemných věcí snad nikde jinde není.Nemohu řící jediné špatné slovo .Dcera se po opravdu problematickém těhotenství narodila zdravá a já byla také v pořádku.Porod byl komplikovaný ,ale perfektně vedený a zvládnutý i přes kachikardii miminka a 2x obtočenou pupeční šňůru. Jestli mohu někomu za své druhé dítko poděkovat (krom manžela)tak je to Podolí.Jsem asi konzervativní matka, ale oba porody jsem rodila klasicky s nohama nahoře,všetně kristýru a částečného vyholení, ale myslím si,že to není nic tak traumatizujícího jak z toho mnoho maminek dělá.V současné době jsme se s manželem domluvili,že si pořídíme ještě jedno mimčo i s tím,že mi je 38 let a jemu o dva více.Jeden z důvodů je i ten, že mám plnou důvěru v Podolí a nebojím se do toho jít i tomto věku.Rodit chci jedině zde a to i když pracuji s výrobkem pro miminka a prošla jsem během posledního roku úplně všechny porodnice v republice.Ano, jsou porodnice na první pohled hežčí,novější , ale pro mne je profesionální přístup a Podolí nade vše co se třpití.Monika
Předchozí