Přijela jsem v 19 hodin s prasklou vodou, po příjmu řekli tatínkovi "nejdřív zítra ráno", ve 20.00 mi začali první menší bolesti, sprcha ..., upozorňovala jsem sestřičku ve 21:30, že to dost bolí, reakce "porod má i jiné příznaky" a nechala mě být, nedala jsem se a řekla jsem, že je to skoro každé 3 minuty a najednou fofr jako blázen - na vyšetření, na sál a ještě že bydlíme 10 min. autem, tatínek přijel včas a krásně to se mnou prodýchal. Syn se narodil ve 23:10.
Měla jsem nadstandard, malého stále u sebe, tatínek každý den na návštěvě cca od 4 do koupání. Jediný problém byl s nalitými prsy, kdy se malý nemohl přisát, který sestřička vyřešila kloboučkem, a toho jsem se pak nezbavila 3 měsíce (pěkná otrava). Myslím, že kdyby se mi déle věnovala, pomohla odstříkat, šlo by to i bez kloboučku. Příště budu chytřejší. Protože byla noc bylo to pro ni nejjednodušší řešení.
Jinak byli všichni moc fajn. Držím se zásady "líná huba holý neštěstí", takže jsem se hodně ptala, když jsem něco potřebovala, zazvonila jsem si na ně nebo k nim došla a vždycky byly sestry milé a ochotné. Je pravdou, že na nadstandard nechodily, když nemusely.
Takže žávěrem - byla jsem tam spokojená.
Předchozí