Ahoj holky,dnes končím 11 týden,nevolnosti mám stále,ale v pátek to bylo k neudržení.Stavila se za mnou mamča,seděli jsme u čaje a najednou to dávení.My o našem těhotenství ještě neřekli nikomu,ale od toho dávení se na mě mamina tak zvláštně dívala.Šli jsme na oběd,tam to bylo ještě horší-čekání,výpary,teplo...Tak jsem jí řekla pravdu.Takovou reakci jsem nečekala,protože nemám dodělanou školu a musím přerušit studium,ale když vidím okolo nás ty problémy,jaké ty páry mají s otěhotněním,ani jsem o potratu neuvažovala,miluju své dítě.Mamka řekla,že mám skvělého partnera,který na dítě čeká 10 let,takže to všechno zvládneme-moc mě to dojalo.Ale to jen tak mimo.Můj problém je-bojím se také toxoplasmosy.Máme doma dva zakrslé králíky-nikdy nechodí ven,ale jsou to naši mazlíčci,nedokážu je dát pryč.Hrozí mi velké nebezpečí?A další věc-dva dny mě pobolívá hlava,celkově nejsem schopná ani uvařit,jen ležet a spát.V úterý jdu na kontrolu,tak snad to dobře dopadne.Ještě jedna věc mě trápí.Jedna naše známá dostala těhotenskou průkazku už ve 4 týdnu,já ji dosud nemám.Záleží to na lékaři?Děkuji a pěknou neděli
Předchozí