Nevím proč píšete své špatné zkušenosti z porodnice před čtyřmi lety?Je přece logické,že se vše mění a budoucí maminky jsou zbytečně stresované z takovýchto příspěvků!Já jsem rodila 7.8.2005 a byla jsem maximálně spokojená.S manželem jsem absolvovala kurs,takže jsme si prohlédli porodní sál.Protože jsem přenášela,ležela jsem v porodnici pět dní před porodem a tak jsem poznala všechny lékaře a sestry.Nemůžu nic jiného než chválit jejich péči.A co se týče porodu,všichni se chovali skvěle. Manžel přijel včas a byl to skvělý pocit mít ho u sebe.Tímto chci poděkovat panu doktoru Luxemburkovi a porodním asistentkám za jejich péči.A také dětským sestrám.Bolesti si musí vytrpět každá maminka,ale asi každá to jinak nese.Boleslav mohu jen doporučit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.