Sice to už bude 18 měsíců co se mi narodila dcera Viktorie v Neratovické porodnici,ale i tak bych chtěla ještě jednou poděkovat skvělému nem. porsonálu. Rodil mě Dr.Chlebeček a tomu nejvíc za vše děkuji.Taky děkuji skvělím sestřičkám,které měli trpělivost a málé nedali hned láhev a naučili mě kojit.Kojila jsem díky ním skoro 8,5 měsíce.Sama bych to po 2 dnech vzdala.Dceru mi přinesli po císařském řeze ihned na pokoj.Já ještě spala z narkozi a malá se už učila sát.Po 5 dnech jsem šla domu a vše bylo O.K. Ještě jednou všem moc děkuji... Alexandra
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.