turnovskou porodnici mohu celkove jen pochvalit pro sve domaci prostredi a pristup personalu.samozrejme ze se obcas nekdo objevil se spatnou naladou(at jiz lekař či sestricka),ale nebylo to nic dramatickeho,vyzdvihnout musim predevsim sestricky, byly naprosto uzasne snad nikdy jsem se nesetkala s tak osobnim a vrelym chovanim ve zdravotnictvi.pan doktor Nozicka,Tala a pani doktorka Mokra jsou take velice milí.jedine co bych vytkla je fakt ze informace na internetu o moznosti volby jine polohy nez klasicke pri porodu se silne rozchazi s praxi,myslim ze by tuto informaci mel pan primar stahnout.kdyz jsem se na to ptala pri prohlidce, bylo mi receno:a jak jinak by jste chtela rodit?priznam se ze poloha temer zcela v leze mi nebyla zrovna prijemna.nevim vsak jak se po rekonstrukci zmenilo vybaveni a moznosti porodnice, snad k lepsimu.takze hodne stesti nastavajici maminy a hurá do Turnova.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.