| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky, tak teď jsi snad psala o mé tchyni....
Kačka mi v noci spí teprve asi 1 měsíc. Jinak jsem u ní byla každou chvíli. Tak 2-3x za noc pila mléko a k tomu večne plakala, už jsem si myslela, že není měco v pořádku. Pochopitelně mi toho pak moc dopoledne nespapala. I přesto, když se na noc najedla, mlíčko vyžadovala. Dávala jsem jí Hamilon, všechno jiné mi při převodu odmítala. Pak prostě najednou přestala..tedy vždy vrněla jako to dělávala, ale né dlouho.Přestala a usnula, tak jsem jí mlíčko nedala. Pořád se to opakovalo a nyní jsme již bez mlíka. Ale úplně, což mě docela taky mrzí.
A na nočník??? Nechala jsem jí běhat doma nahou..byla věčně počůraná..myslela jsem, že to snad nikdy nepochopí. Když jsem jí dala na nočník, nic a potom se vždy počůrala. Chtěla jsem to vzdát, ale trvalo to asi 14 dní. Prostě jem ji tam posazovala a naučila se do něj čůrat. Vždycky, když se jí něco povede, tleskáme. A tím jak chodila doma nahá, sedala si sama na nočník aniž by si jakkoliv řekla a zatleskala. Věděla, že se jí to povedlo. Jenže když jsem jí dala tepláčky, tak jsme je měly pořád počůranÉ. Sedala si na nočník i s tepláčky, ale i to jsme nakonec zvládly. No a teď je máme na spaní. Ale nevěš hlavu, každé dítko je jiné. Některé se to a nebo zase to naučí dřív, jiné zase později. Byla jsem nešťastná z toho vstávání.....říkala jsem si, že to jednou skončí..a taky skončilo..Mějte se zatím ahoj K+K

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.