To o té průkazce je možné,ale v Hradci mi ji sami nabídli na památku a moc ráda do ní koukám.Jinak s epidurálem asi jak kdy a jak komu.Když jsem u Vás rodila poprvé,nikdo mi ho ani nenabíd,rodila jsem 15 hod.,šil mě 3/4 hod.(tenkrát byl novej doktor),měla jsem 28 stehů,u druhého porodu mě doktorka u Vás málem zabila,rodila jsem 21 hod.(bylo to mé nejmenší dítě),epidurál jsem si vyprosila na primáři,který náhodou přišel a přede mnou i mým mužem tu "doktorku" seřval,že mě týrá zbytečně,že už jsem dávno mohla mít odrodíno,nadosmrti mám poškozenou páteř.Stehů bylo 32.Ani jednou mi neřekli,že mám doleva stočenou dělohu a co se s tím dá dělat.Když jsem se s třetím dítětem přišla ukázat asi v sedmém měsíci,že necítím už 12 hod.pohyby,doktor mě seřval,co tam na noc otravuju,že malá jen spí(a to mě nechal téměř 3 hod.napůl sedět,napůl ležet,nemohla jsem se pak ani hnout).Rodit bych k Vám už nešla,ani kdyby jste mě za to platili."Vyměnili" jste budovu,ještě by to chtělo personál!!! Dceru jsem porodila v Hradci,měla 4,10 kg,upozornili mě na tu stočenou dělohu,že si mám lehnout na pravý bok(na posledních 10 min.,ne na 4 hod.),aby se zkvalitnili kontrakce a já nebyla tak potrhaná.Nakonec jsem neměla ani jeden steh!!!Sestřičky,porodní asistentky i doktoři samá ochota,samá rada,samý úsměv-a to byli utahaní-já ten den rodila jako dvanáctá z šestnácti!Byl to zatím můj nejkrásnější a nejrychlejší porod,na který moc ráda vzpomínám.Už se moc těším na listopad,že si to u nich zopakuju(dá-li Bůh a nestane se to neštěstí,že bych se dostala do rukou Vám,coby spádové nemocnici).Každého odrazuju od porodu u Vás,není o co stát!!!
Předchozí