Ahoj Káčo, Jestli Tě ještě zlobí ucho, zkus se obrátit na paní doktorku Pročkovou. Má soukromou ordinaci ORL na Jižním Městě v Tererově ulici, tel.791 73 97. Zavolej jí a domluv se s ní. Mě se zalehlým uchem rozhodně neodbyla, i když jsem neměla papír od obvodní lékařky. Mimochodem to ucho mi musela profouknout - měla jsem díky alergii oteklou Eustachovu trubici. Tahle metoda je zcela bezbolestná, nechemická a hlavně účinná. Paní doktorka praktikuje také akupunkturu a homeopatii, tu akupunkturu jsem u ní také absolvovala. S touto lékařkou jsem moc spokojená, její zásah mi vždycky rychle pomohl. Doporučila bych ji také na propichování uší kvůli náušnicím, protože při svých znalostech akupunktury ví, co dělá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.