mám dvouletého syna, který se nám s manželem podařil hned na první pokus. Nabyla jsem dojmu, jak jsem úžasně plodná a další děti budou hračka. Nicméně se teď už pár měsíců snažíme a nic. Poslední asi tři nebo čtyři měsíce mám asi 14 den cyklu špinění a podle vašeho článku i mého gynekologa se jedná o ovulaci. Proč se mi tedy nedaří v těchto dnech otěhotnět? Máte s tím někdo zkušenosti? Poraďte, prosím
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.