Rodila jsem v Krči 14. června tohoto roku a byla jsem moc spokojená. Nejdřive jsem jela do Podolí, kam jsem chodila do poradny a kde jsem porodila před třemi lety dceru. Tam mi ale řekli, že mají plno, ať jedu jinam. Volala jsem tedy do Krče, zda mě mohou přijmout a už hlas sestřičky v telefonu byl natolik příjemný, že jsme vyrazili do Krče a k Apolináři už jsem ani nevolala. Porod probíhal dobře, MUDr. Menšík se choval velice ohleduplně a mile a totéž platí i o porodních asistentkách. Asi dvě hodiny jsem strávila ve sprše na míči a potom už šlo vše ráz naráz a Jáchym byl na světě. Vlastně chci říct, že i když porodní sálky nevypadají tak krásně jako v Podolí, vše vyváží skvělý přístup personálu a to je, myslím, důležitější. Na oddělení šestinedělí chválím opět všechny sestřičky i lékaře a lékařky za lidský a milý a starostlivý přístup ke mě i k mimi. Opět musím podotknout, že je lepší se nezabývat estetickou úrovní interiéru pokojů, sprch a toalet. Vše je ale čisté a nepřeplněné (jako v Podolí). Takže: Thomayerku rozhodně doporučuji!
Předchozí