Chtěla bych touto cestou poděkovat Mudr. Podholové, která mě přes mé rizikové těhotenství dovedla až na konec :-) sice její slova nebyla pro mě, jako náladovou těhulku, pokaždé příjemná, vím, že to myslela dobře a je určitě "člověk na pravém místě". Dále bych chtěla výslovně poděkovat Mudr. Vorlíčkové a asistentkám pí Vašinové a pí Jechové. Jejich přístup je velice obdivuhodný, a i když jsem zrovna nebyla nejtišší pacient (za co jsem se jim omluvila a ještě jednou omlouvám), jednaly se mnou velice hezky a přívětivě. 21.5.05 ve 12.27 se mi narodil můj vysněný chlapeček, kterého mi hned podle mého přání položili na břicho a nechaly ho, aby se přisál. Děkuju vám, personálu z FN HK, a doufám, že budete i nadále tak skvěle jednat s maminkami a jejich mimči.
Pro srovnání - v roce 98 jsem rodila také v FN HK, a (asi jsem neměla štěstí na lidi), tak v dobrém vzpomínám jen na jednu mladou sestřičku, která si se mnou sedla a radila mi, jak kojit. Jinak naprostý nezájem, hned přikrmovali...
Ale při druhém porodu si opravdu nemůžu stěžovat! Jsem ráda, že jsem opět zvolila HK, i po předchozí zkušenosti. A jestli budu ještě někdy příště rodit, určitě půjdu zase do Hradce!
Děkuju!
Předchozí