Vidím, že se v Bohunicích nic nezměnilo od doby, kdy jsem tak před rokem a půl porodila syna. Vzhledem k tomu, že taky nebyl moc "v pořádku" a já jsem jaksi syna nemaje nekojila, dostal hned mlíčko z prášu - nehypoalergenní, i když na mé kartě bylo jasně napsáno - matka alergička - a to okamžitě lahvičkou. Děkuju jim za to dodnes. Syn má těžkou nesnášenlivost na mléčnou bílkovinu a ekzém. Jsem velice opatrnná matka - co se týče stravy, ale to co nám tenkrát nadělila paní primářka novorozeneckého oddělení už nikdy nenapravím. Ale abych nebybla jen kritická, s veškerou gynekologickou péčí jsem byla spokojená. Jen ti "zdravotníci" na novorozeneckém by občas mohli prostudovat nějakou literaturu publikovanou až po roce 1950. Ahoj
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.