Souhlasím, ale asi mluvíme o jiném "bití" než např. Monty. Já mám zato, že mé dítě má po většinu života pocit, že jsem milující máma a v situace "na zadek"(plácnutí ve chvíli popsané Sosanem) bere jako správné - za prohřešek - trest. Shodli jsme se s manželem, že Honzík dokonce v nových nebo náročných situacích je raději se mnou - má asi pocit, že je situace pod kontrolou. Manžel je totiž u nás ten co "vše dovolí" no a já... ta přísná máma. No nevím, jestli jsem se vyjádřila jasně :-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.