| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k anketě manželce

Jani, děti mám zatím dvě a hodlám pokračovat. Kojila jsem je obě dlouho a samozřejmě taky na veřejnosti, pokud se veřejností myslí zastrčený kout někde v parku nebo kuchyň v hospodě. Ta moje slova o tom, že ne vždy je to vhodné, na tom si stojím. Nejsem nijak přísná matka a svoje děti spíš rozmazluju, ale občas prostě vidím, že se mateřská láska přemění v takové jakési zbožštění dětí, třeba bez ohledu na ostatní, skutečně jsem se setkala s tím, že se matky kojením na veřejnosti jaksi podivně realizovaly. Moje děti neměly rády, když je při pití něco rušilo, a tak vidím jako logické, že když to jde, nakojím tam, kde je klid,i , nebo hlavně, v jejich zájmu. Nemusím ale kolem toho dělat humbuk, aby všichni viděli, jak jsem skvělá matka, něco jako Koukejte, já kojím, a vy se třeba zblázněte. Četla jsem tu o případu kamarádky, co kojila dítě před manželem (té své kamarádky)v obýváku na návštěvě. A to je právě ten případ, o kterém mluvím. Nevadí mi kojení na veřejnosti, když je decentní a slouží k uspokojení hladu dítěte. Ale když si matka může vybrat mezi tichým koutem a rušným náměstím, a vybere si to druhé, tak to mě už vadí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.