| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k anketě manželce

A ještě k tomu kojení. Nedávno jsem slavila narozeniny a byla u nás sestřenice s devítiměsíčním chlapečkem. Jednou jsem pro něco zaběhla do kuchyně , a ona tam kojila. Tak jsem řekla Promiň, a vycouvala, protože malý se už otáčel, co se děje. Až nakojila, přišla za náma. To je úplně v pořádku, proč ne, ale kdyby to vybalila v obýváku, kde bylo v té době asi 15 příbuzných, tak by nás všechny přivedla do rozpaků. A to je to o čem mluvím. Kdyby tam žádná další místnost nebyla, tak bych považovala za lepší že mu dá napít čaje nebo ho nakrmí třeba banánem, protože kojit plně se musí jen malé mimino. A s tím bych zase já na takový "mejdan" nešla, prostě bych si to kvůli němu odpustila, bez toho vydržím taky naživu a nepovleču dítě do podmínek, co jsou pro něho nevhodné. To by mi přišlo bezohledné jak k dítěti, tak k těm ostatním lidem, co na to nejsou zvědaví.

To jen abych plně objasnila, jak to s tím kojením myslím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.