Přidat názor k anketě manželce
Zuzavo,
s tím kojením s Tebou naprosto souhlasím, nedávno u nás doma taky kojila kamarádka, máme 4+1, ale ona najednou vyhrnula tričko až pod bradu v obýváku bez nějakého upozornění a z nás ostatních najednou všichni něco potřebovali v kuchyni, hlavně pánům bylo dost trapně. Před osmi lety naopak jiná kamarádka nenápadně odešla do ložnice a v klidu si s miminkem lehli na postel, to pak usnulo a spokojení byli všichni, jde jen o ten přístup. Jinak já jsem taky měla doma kojenece, 2x , bohužel jsem kojit nemohla a vždycky jsem si musela pořádně rozmyslet, kde to mléko připravím a kde nakrmím (na lavičce v parku to rozhodně nebylo), tak vím že to jde. Argument, že miminko musí jíst nechápu, moje miminka taky musela jíst a já jsem si podle toho upravila program.
Jinak s tím režimem je to vážně u každého dítěte jiné, syn spal jen od 18-6 hod, přes den nechtěl, dcera spí víc, ale určité zvyky a rituály jsem měla zavedené u obou, je to pohodlnější, i když jinak pravidelnost moc nezvládám, tady se mi vyplatila:o).
Hezkou neděli všem:o).
E.
Předchozí