To se mi ulevilo, uz jsem zacinala sklouzavat do beznadeje, ze jsem totalne neschopna zorganizovat si cas. Cely popsany problem, resim dnes a denne. Starsi dcera chodi do skolky pres cele mesto, coz s sebou prinasi nemalo logistickych problemu s vyzvedavanim kdyz mladsi samozrejme usina cca 1/2 hodiny pred tim nez by se melo vyrazit pro tu vetsi. Takze ji budim, ona znovu usina v aute, pak nasleduje probuzeni ve skolce, protoze se ji bojim nechat zaparkovanou v aute.... vysledkem vseho je obrovska protivnost az do vecera. Ale stejne je to patrne neresitelne, protoze i kdyby byla skolka za rohem, tak ji musim vzbudit stejne....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.