Milado, syn letos končí třetí třídu, tak už ze školy a na kroužky dojde sám. Když to ještě nezvládal, tak zase dcera byla miminko a mohla jsem ji spící vozit kolem školy apod. (delší dobu už mi v kočárku spát nechce). Taky máme štěstí, že škola i kroužky byly od domova tak 10 min. cesty a máme tu dvě babičky:o). Chápu, že někdy se starším sourozencem už ten režim batolete nejde dodržovat, taky jsem zvědavá, jaké to bude za rok ve školce, ale zatím nám to takhle vyhovuje. Můj příspěvek spíš ragoval na to chození po městě nebo výlety v době spánku. E.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.