V roce 1999 jsem porodila svého prvního syna v bohunické nemocnici-a byla jsem zde moc spokojená. Letos v srpnu se mi narodil druhý syn,opět ve stejné porodnici. A názor jsem nezměnila. Bohunická porodnice je skvělá!!!Jak porodní ,tak šestinedělí-já byla ve čtvrtém patře.Porodní asistentka paní Burianová je úžasný člověk,velmi trpělivý,klidný,uměla krásně povzbudit,a patří ji mé veliké díky. Rodila jsem v polosedě,používal sprchu a balon,druhý-letošní porod trval 10,5 hodin,ikdyž stahy byli dost intenzivní,na chvilku kdy jsem si na břiše hladila ještě mokré miminko nikdy nezapomenu.Mé díky patří rovněž dr.Zielinovi a dětské dr.,u které bohužel nevím jméno,kteří byli také u narození mého syna.
jak už jsem psal ,byla jsem spokojená i na novorozeneckém-nepřetržitá péče sestřiček, o maminku,o miminko, o nejrůznější problémy maminek - kojení,křečové žíly, hemeroidy apod.- ve dne v noci. Každé ráno jsme měli možnost jak čistého povlečení,tak nočních košil, problém nebyl ani s oblečením pro miminko,nebo např. s případnými léky proti bolesti při zavinování dělohy apod.
Porodnici v Bohunicích vřele doporučuji všem, kdybyste měli dotazy ,najdete mě v diskusi srpen 2005..
Předchozí