Nevím opravdu, proč se vůbec zabývat otázkou škodlivosti ohřívání mléka v mikrovlnné troubě - pokud si dobře vzpomínám na princip fungování mikrovlných trub, tak tam o jde rozkmitání molekul vody, a tudíž nevidí důvod, proč by toto mělo snižovat kvalitu jak mateřského, tak i jiného mléka. Pokud se nastaví přiměřená teplota na troubě - nedosáhne se varu mléka, a po ohřátí se obsah lahvičky pečlivě protřepe a vyzkouší kápnutím na hřbet ruky - tak si myslím není problém strachovat se o kvalitu mléka a o eventuelní nerovnoměrné prohřátí stravy. Já jsem akorát narazila na praktický problém - a to, že se mi do mikrovlnky nevejdou vyšší skleněné lahvičky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.