Před 14dny moje sestra rodila v této porodnici.Stala se z toho příšerná noční můra.Nejenže zjistila že dítě přes všechna ujišťování lékařů bylo zcela v pořádku a když se dostavila druhý den k porodu řekli jí že je dítě mrtvé a musela ho takhle rodit,ale navíc ji při porodu častovali poznámkami:"tlačte maminko".Po převezení na pokoj jí ani jednou nezkomtrolovali krvácení.Na tento dotaz jestli se na ni nějaký lékař podívá řekla sestra:"jestli bude mít někdo čas".Druhý den ji hned propustili a "opomněli" jí udělat ultrazvuk jestli je opravdu všechna mrtvá tkáň pryč a dokonce zapomněli na prášky které jí měly stáhnout dělohu aby nekrvácela,protože nekojila.Proto musela další den znovu na kontrolu,protože krvácela a měla zvýšenou teplotu.Nechali ji sedět v čekárně 3/4hodiny.Šel okolo lékař který ji den před tím propouštěl a raději otočil hlavu na druhou stranu.ˇZe by to byl tak běžný případ?Když pak požádala lékaře o léky na spaní(cožje celkem pochopitelné)přítomná sestra jí řekla:"maminko Vy máte v noci kojit a chcete spát?"Přesto že jí doktor řekl že nekojí dál vedla svoji:"a co když se miminko v noci vzbudí?"Na to jí lékař řekl že miminko nemá.Opravdu velice důvtipná a ohleduplná sestra. O této nemocnici jsem měla jen to nejlepší mínění,teď jsem je díky chování personálu na tomto oddělení musela přehodnotit. Sáma skutečnost jaká tragédie se přihodila byla opravdu skvěle okořeněna chováním všech lékařů a sester.Nenacházím slov.Zřejmě si opravdu zasluží zvýšení platů a to minimálně o 500procent.Pak možná i normální lidé mohou očekávat slušné zacházení i bez protekcí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.