Ahoj holky,já jsem sice prstíčkovou metodu nezkoušela,ale marně jsem se snažila několik let otěhotnět,každý měsíc jsem byla znovu a znovu zklamaná,každý měsíc kupovala v lékárně test na určení plodných dnů,a nic.Už jsem začínala být zoufalá.Pak jsem se někde náhodou dočetla,že hodně velký vliv na plodnost má obsah hořčíku v těle.Tak jsem si koupila v lékárně hořčíkové tablety,a nemohla jsem vůbec uvěřit tomu,když se hned další měsíc potvrdilo že jsem těhotná.Takže za sedm týdnů se má narodit Terezka a už se na ni moc těšííííííííííííííííííííííííííme,tak to kdyžtak zkuste taky.Moc vám přeju brzký úspěch a zdravá krásná miminka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.