proč máte alergologii slíbenou až po 3 letech věku? Já nyní s dcerou docházím do FN Motol na kožní a tam mi řekli, že toto je zastaralý názor a že např. alergie na potraviny je rozpoznatelná již z toho, co jí kojící maminka. Dceru jsem kojila téměř 8 měsíců a už v té době jí testy na veškeré! potraviny chtěli udělat. Bohužel se však nepodařilo náběry udělat (má tzv. schované žíly a neodebrali ani kapku). Asi měsíc před tím se jí krev odebrat podařilo, ale to bylo dost málo. Z této krve udělali testy na plísně a roztoče (na to má alergii manžel) a to bylo negativní. Jinak na Vaše další dotazy by nejlépe uměla odpovědět maminka Magda s níž jsme si tu asi tak v dubnu (stále nefuguje vyhledávání :-(( )vyměňovaly zkušenosti na téma ekzém. Ona s malým synem na ten floating chodí a maže právě kozí kosmetikou (více o této kosmetice na www.lachevre.cz). Magdo, jsi tu někde?? Jak je na tom Váš malý?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.