měla jsem stejný problém, dcera vážně onemocněla v 6.5 měsících a strávili jsme skoro dva měs. v nemocnici, měla nemocné ledviny a řekli mi, že musí hodně pít, ale ona nechtěla ani jíst ani pít nic jiného, než mléko z kojení, na radu mé sestry jsem zainvestovala do Aventu a koupila láhev, savičku i pítko, nejdřív si s dudlíkem jen hrála, ale časem cca deset dní se to naučila a zakrátko už pila z pítka...kojení bych se určitě nevzdávala
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.