Sylvie, jak to tady čtu, i zpátky v diskusi, asi mám extrémně "konzervativní" děti, mně se vždycky každé vybočení ze zvyklostí hodně nevyplatilo (dcera např. má tak lehký spánek, že se odpoledne musí doma šeptat a když někdo zazvoní, hned je vzhůru a celé odpoledne nesnesitelná takže spaní venku nejde). Museli jsem i plavání přehodit z poledne na ráno, protože mi většinou po cestě usnula v kočárku asi na 10 min, hned ji něco vzbudilo a odpoledne jsem s ní nemohla vydržet. Ale v létě už to bude asi zase jiné. Jestli všechno zvládáš s batůžkem a spícíma dětma a všem to vyhovuje, tak klobouk dolů:o). To má tak někdo štěstí :o)))). E.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.