| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k anketě manželce

Sally, to se omlouvám,
tak ta moje kamarádka asi "vyznává nepravidelnost" sama od sebe (ona se tady totiž divila, že dávám dítě spát pokaždé ve stejnou dobu a program si upravím podle spaní, oni to dělají obráceně, když se to zrovna hodí, dají dítě spát a pak se diví, že musí hodinu i víc uspávat, dítě špatně spí a je mrzuté, ona ho pak každých 5 min. kojí, - i při placení v krámě, protože jí připadá emocionálně nevyrovnané). Já jsem si myslela, že se to tak je u Vás zvykem. Jinak tu kamarádku mám moc ráda, jen mě mrzí, jak si na sebe "plete bič".
S těma restauracema nemůžu posoudit, protože oni (žijí v SF) tam dítě běžně berou, ale říkala, že tady by ho do restaurace nikdy nevzala jediné místo, kam by u nás šla je Mc Donald, tam ale nemají zdravé jídlo. My chodíme do restaurace někdy se synem, dcera si zatím hraje u babičky. Kdyby babička nehlídala, tak bychom s tím ještě pár měsíců počkali, ona nevydrží na místě ani 20 min. tak nevím, co by tam dělala:o).
Omlouvám se za dlouhé příspěvky, ale chtěla jsem to vysvětlit.
E.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.