Přidat názor k anketě manželce
Ahoj, ta jedovatost byla na příspěvek Dinky nebo tak nějak. Já jsem u své dcery všechno až hystericky dodržovala, zbytečně jsem nervovala sama sebe i okolí. Teď máme druhé - Natálce už bude 6. Protože byla v zimě na operaci a před tím se mnou doma, byla jsem na rizikovém a manžel má dost frmol, takže by musel obcházet školku a vše kolem, tak zůstala se mnou až doteď doma. Musela jsem začít dělat kompromisy - přece nemůžu držet šestiletou slečnu zavřenou doma jen proto, že se mi ten malý prďola vzbudí při každém bouchnutí dveřma! Musím říct, že ze začátku to bylo hlavně pro mě dost nepříjemné, ale po pár dnech spal Šimonek už kdekoliv a ne za cenu nějakých drastických scén, to v žádném případě. A když už ho přece jen něco vzbudilo - co se dá dělat - buď usnul nebo taky kolikrát už ne. Babička i děda pracují a já nemám jiné řešení. A k tomu kojení - souhlasím se Sally, tolik obnažených těl, které by spíš měly být zahalené jsem taky už dlouho neviděla. Kojící maminky mě spíše jakoby rozněžní, sama jsem už dokojila a je mi to dost líto. A pokud v tom někdo chce najít něco pohoršlivého nebo nedejbože sexuálního - je to v něm a přesvědčit se stejně nedá - např. Petr.
Předchozí