dobrý den. potřebovala bych poradit s malou. Tak teda od začátku me těhotenstvi bylo klidne až na to že jsem zvracela celou dobu . Malá jak se narodila 2 měsice byla moc hodná. Pak se 3 měsicích začla převracet od 5 měsícu lozí po 4, na vánoce se po 1 postavila o křeslo, 10 měsicích začla chodit. Má 13 zubu. Je strašně moc živá nevydrži u ničeho dělá sam nepořádek, hračky ji nezajimají všude vleze, když neni po jejim tak se začne vztekat nechci po ni křičet nebo řiká že se bojí. Vola na nočnik ,když chce čurat začala tvořit věty ,ale nejvic ji jde rozkazovací zpusob. Každý se mě ptá jak to všechno stihám myslím tím domaci práce manžel chodi do práce na rano takže cele dopoledne jsem sama . Mala začla kousat. fakt je to čislo. Musím ji uspávat nechce my spávat odpoledne takže usiná s brekem. prosím o radu kdo má taky žive ditě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.