| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k anketě manželce

Diko na to kouření jsem se ptal z toho důvodu,že ty i spousta jiných maminek tady argumentuje tím,že není vhodné kojit na veřejnosti,protože bychom měli brát ohled taky na ostatní.Ale vysvětli mi,proč tedy nemusí brát ohled na ostatní kuřáci,kteří svým počínáním obtěžují nekuřáky,kterým to vadí,a to nikoho nepohoršuje?Já ani moje žena nekouříme,ani nevyhledáváme zakouřené restaurace,ale když třeba manželka stojí na zastávce,ve vysokém stupni těhotenství,takže bříško nelze přehlédnout,nebo nyní již téměř rok ne s bříškem ale s kočárkem,myslíš si,že na ni někdo z těch kteří si tam vypalují vedle ní zobák,bere ohledy,zda ji ten kouř třeba neobtěžuje nebo neobtěžuje naši maličkou?Prdlačku,vždycky je to moje žena,kdo musí popojít o kus dál,z dosahu těch vyhulenců,a co myslíš že by se asi tak stalo,kdyby je požádala,zda by na ni mohli brát ohled a tu cigaretu típnout?Jestli někomu vadí,že vidí v parku na lavičce kojící matku,a pohoršuje ho to,kdo se s tím musí vyrovnat?Zase jen dotyčný sám.Když mu to vadí,tak snad má možnost jít jinam,nebo nemá?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.