| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku K výživě novorozenců a kojenců

Děkuji všem za tak poučné příspěvky.Také jsem si připadala méněcenná, když nekojím. Měla jsem těžký 3 dny vyvolávaný porod a mlíko se mi vůbec neobjěvilo.Po týdnu jsem dostala vysoké horečky a zjistili, že mě po porodu nevycévkovali a že mi v močáku zůstává skoro litr vody a tak se asi netvoří mlíko a přesně jak některá popisujete přikládání se stalo noční můrou a malej jen řval jak viděl prso. Domů z porodnice jsme šli s příkrmem Nutrilloo pepti a musím říci, že ho malý nesnášel a vyhazoval co se dalo.Do kočárku na procházku bylo obtížné jít, protože se několikrát poblinkal a stále řval hlady. Vydrželi jsme to do šestinedělí a potom nám doktor doporučil Nutrillon premium. Zpočátku přestal ublinkávat, ale poslední dobou si trochu ublinkne, ale je to jen vyjjímečně.
Chtěla jsem poprosit o radu zkušenější - kolik jednotek v jakém věku jste dávali a v jakých časových rozmezích napít. Zdá se mi, že vypije dost a každý i sestra z Laktační ligy mi to tvrdili.V 11 týdnech začal pít 150 ml asi 6x denně, což se mi zdá hodně.Když snížím na 120 nebo 135 ml,tak si chvíli pobrečí, ale také tak usne.V noci se budí 2x. Jak krmíte v noci z lahve.Přebalujete v noci nebo rychle nakrmíte a necháte usnout. Také mi radili vývary z ovesných vloček na noc a nebo nutrillon forte na noc, ale stejně se budí a chce jíst.Budu ráda za každou informaci i klidně na meil Handalka@seznam.cz. Ráda bzch si vyměnila nějaké zkušenosti se stejně statečnýma maminkama, které jak já říkám kojí z lahve.Děkuji

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.