V Brandýse jsem rodila své první dítě. Narodilo se 29.7.2001 porod vedl Dr. Sokol. Vše bylo super. Manžel byl, kromě vstupního vyšetření, celou dobu se mnou až do chvíle převezení na pokoj. V první době porodní jsem byla "naložena" ve vířivé vaně. Porod byl sám o sobě velmi rychlý. Po porodu jsme měli naši holčičku u sebe asi 30 minut. Potom mi ji odnesli a dostala jsem ji na pokoj ihned co mě převezli ze sálu. Celý pobyt byla malá se mnou na pokoji. Personál Brandýské nemocnice je velmi ochotný, příjemný a milý. Pokud se s manželem rozhodneme pro druhé dítě tak půjdu rodit opět do Brandýsa. Všem mohu tuto porodnici doporučit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.