Pavlo, já nejsem doktorka, mohu jenom přispět vlastní zkušeností. Už několik let trpím zablokovanou krční páteří. Kromě jiných problémů to přineslo i to, že občas mi trne levá ruka (na té straně mám taky ten blok). V podstatě je ta bolest asi taková, že prostě v určité nevhodné poloze se mi táhne rukou od prostředníčku až k tomu nemocnému místu v páteři taková mírně bolavá, trochu brnící dráha. Nekdy mne vzbudí v noci i něco jako mravenčení v paži, ale přeležení to není. Jestli jsou tvé problémy podobné, možná by to mohlo být od páteře, která s postupujícím těhotenstvím dost trpí. Já bych se určitě obrátila na nějakou dobrou neurologii.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.