| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Městská nemocnice, Almeda a.s.

Vážená paní porodní asistentko,
přestože zatím ještě zdaleka nejsem ve fázi, kdy by se mé uvažování točilo jen kolem výběru porodnice (nyní jsem teprve v očekávání prvních pohybů mého mrňouska), přesto jsem si se zájmem přečetla o zkušenostech maminek s několika porodnicemi v Praze. Říkám zcela na rovinu, že strach mám a negativní ohlasy ve mně vyvolávají stejně negativní emoce. Jsem si velice dobře vědoma toho, že porod není procházka růžovou zahradou a v dnešní době je skoro zázrak, když probíhá bez kompplikací. Přesto toužím po dvou základních věcech: aby se mi narodilo zdravé dítě a aby porod pro mne nebyl do konce života noční můrou. V současné době se nacházím v situaci, že v okamžiku, kdy mi začne být nějaká porodnice "sympatická", vzápětí se o ní dočtu či dozvím od kamarádek takové věci, že ji "vyloučím". Nedávno přišel manžel, mimochodem lékař, domů s tím, že slyšel dobré reference o Vaší porodnici. Po pravdě říkám, že bych už konečně měla v otázce výběru porodnice v nejbližších týdnech jasno. Proto bych se chtěla zeptat, zda by v případě, že bych se rozhodla pro Neratovice, nevznikl problém s bydlištěm (Praha 8), případně s tím, co jsem si v diskusi na těchto stránkách již také přečetla, že by se mi v den D stalo, že z kapacitních důvodů by příjem nebyl možný a já bych musela vyhledat jinou porodnici. Za odpověď Vám předem děkuji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.