Ahoj všichni, chci se přidat ke chvále na přerovskou porodnici. Rodila jsem v březnu 2005 a všichni byli moc hodní. Službu měly MUDr. Hambálková a Martinková a byly výborné a stejně tak porodní asistentky. Na co jsem se zeptala, ochotně vysvětlily. Chvilku nám trvalo, než se malý naučil sát a novorozenecké sestřičky nám v tom moc pomohly. Jen jedna z nich byla dost "akurátní" na časy krmení a moc nehleděla na potřeby mimča. Bohužel si nepamatuju její jméno. Celkově jsem ale byla moc spokojená a šla bych tam rodit znovu. Všem těhulkám přeju krásná zdravá miminka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.