Po dlouhem cteni, jsem se rozhodla taky neco napsat. V roce 2004 jsem porodila dvojcatka - kluky. od unora do konce brezna jsem stravila v nemocnici. Na rizku to bylo strasne prijemne. Lezeli jsme na pokoji tri maminy s dvojcatkama, sestricky byly strasne faj. doktori take, dodatecne jim vsem dekuji. Samotny porod probehl rychle , dostala jsem tabletu a za 5 hodin byli kluci na svete. Vladik to mel jen tak tak ale zvladli jsme to. Pepca vylezl a hned brecel na cele kolo.
A pak me cekal sok. Me dali do prizemi a kluky na NEONATOLOGICKÉ oddeleni. Kojit jsem mohla jen pres den, v noci jsme nemohly. To je pro me do ted nepochopitelny!!!!!!!!!! Pak se uvolnilo misto a ja jsem mohla jit ke klukum. V male mistnosti jsme byly tri maminky, dve s dvojcatkama a jedna s jednim. Misto tam zádne nebylo, bylo to neco strasneho. Jeste, ze jsme sli po tydnu domu. Tim chci jenom rict, pokud se tam za ten rok nic nezmenilo, tak pro mimca, tam maji perfektni vybaveni ale vubec nejsou pripraveni na maminky, ktere tam jsou s nimy. Sestricky nebyly nic moc. Jedna mi vynada, ze neumim kojit, dalsi, se strasne divi, ze si nemuzu sednout a porad neco. Ale vsechno stalo za to. Mam dva krasne zdrave kluky .
viky
Předchozí