Ahoj Sally, i já si myslím, že každé dítě má právo narodit se jako chtěné. Přesto i pro mne je přestava, že bych měla jít na potrat děsivá. Nikdy jsem ho neabsolvovala a troufnu si tvrdit, že kdybych te´d přišla do jiného stavu, miminko bych si nechala a strašně moc bych se na ně těšila. Svou 18 dceru jsem také vybavila HA. Ale ta možnost svobodné volby a rozhodnutí musí zůstat každé ženě zachována. :o))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.