Rodila jsem ve Šternberku již své druhé dítě a musím říci,že jsem byla opět moc spokojená.Sestřičkám a lékařům jsem poděkovala již při odchodu,ale po přečtení příspěvku od paní Kaštylové jsem se rozhodla podělit se s vámi o své dojmy a názory na paní doktorku Horákovou.Neupírám paní Olze její názor a pocity,ale sama za sebe musím říci,že paní doktorka je nejen vysoce vzdělaný odborník,ale také a to především velmi jemný a milý člověk.Kdykoliv jsem měla nějakou otázku,ochotně mě vyslechla a vše trpělivě vysvětlila.Žádné vyšetření není příjemné,ale díky tomu,že paní doktorka si se mnou během vyšetřování povídala,tak vše probíhalo bez potíží a už vůbec nemohu hovořit o nějaké bolesti.Při porodu samotném byla paní doktorka výborná,povzbuzovala mě a s plnou zodpovědností mohu říci,že tento porod patřil k mým nejkrásnějším zážitkům a to hlavně a především díky paní doktorce.Takže ,jestli by ještě někdy měl k mým dvěma holčičkám přibýt další sourozenec,určitě si vyberu porodnici ve Šternberku a bude-li možno,tak i své další miminko svěřím do péče paní doktorce Horákové.
Předchozí