Jak jsem slíbila píšu zkušenost z porodu. Malinký se narodil 25.8.2005 v 6.30 hod. Můžu jen chválit. Manžel byl u porodu a byl celým průběhem a chováním doktorů a sester stejně jako já nadšený. PA přišla jen aby mě zkontrolovala a natočila záznam. Jinak jsme byli sami měli jsme soukromí a záleželo jen na nás jak a co děláme. Medikaci od bolestí mi nabídli, ale už na ni nedošlo, protože se malinký dral na svět. Samotný porod byl sice vyčerpávající, ale v příjemné atmosféře, kdy vsichni mluvili tlumeně a klidně i když jsem malého nemohla vytlačit. Nikdo nepanikařil a tak jsem si nebezpečí uvědomila až doma, když jsem se dívala na video z porodu. Až do samého konce PA poslouchá srdíčko miminka aby bylo vše v pořádku. Opravdu si nemůžu stěžovat ani na sestřičky na oddělení. Je pravdou, že jsem byla ale zklamaná přístupem sester z novorozeneckého a ještě víc z OPN. Ale když bych šla rodit ještě jednou tak určitě zase sem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.