| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a Fakultní nemocnice Na Bulovce

Ahoj rodila jsem na Bulovce letos v srpnu. Původně jsem chtěla v CAP, ale bohužel, zrušeno. Porodní plán plně respektovali, neměla jsem ani holení, ani klystýr. Celou dobu byl se mnou manžel. Uvítala bych jen aktivnější přístup asistentek, rodila jsem poprvé a nevěděla, jak si ulevovat, asistentky chodily jen na vyšetření a monitor. Rodila jsem na stoličce, měla jsem dlouhou 2.dobu porodní, 2hodiny, mimčo nechtělo ven, paní doktorka byla ale úžasná /taková mladá, dlouhé do červena vlasy/, nakonec byl malinký nástřih, ale zašila to skvěle. O všem informují, jde o to, komunikovat. mimčo jsem měla na vlastní žádost po převozu na šestinedělí hned u sebe, osprchovala jsem se taky hned po příchodu na šestinedělí. Dětské i ženské sestry se chodily tak 2x denně ptát, jestli něco nepotřebuju. Na novorozeneckém bez problémů poradí, musí tam ale člověk dojít a zeptat se. Jídlo klasické nemocniční, když jsem ale kojila v době jídla, nikdo mi nic neodnášel, mohla jsem mít tác s jídlem tak dlouho, jak jsem chtěla /byla jsem na nadstandardu/. Rodila jsem v sobotu večer, domů jsem šla v úterý /na vlastní žádost/, pediatr jen rád vidí potvrzení od obvodního pediatra, že převezme dítě do své péče i při dřívějším propuštění. Takže docela spokojenost, jen bych uvítala větší pomoc asistentek v první době porodní, ale je to asi o lidech, jedna z nich nebyla určitě spokojená, mluvila s druhou stále o tom, že chce odejít, tak se to projevilo asi i na práci.
K epidurálu přistupují spíš odtažitě, pokud vím, dávají ho tam pouze na doporučení lékaře, upřednostňují jiné metody tlumení bolesti /třeba sprchu/.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.