Ahoj Aleno, myslím si že takových jako ty je spousta, my jsme se o mimčo snažili 3 roky poté jsem otěhotněla ale v 9 týdnu to skončilo. Po dalším neúspěšném roce snažení jsem absolovala různá vyšetření jako je laparoskopie a hysteroskopie. Kde nic nezjistili. Tak jsme začali dojíždět do centra asistované reprodukce v Praze. Po měsíci jsem od nich dostala injekce které jsem měla užívat týden a poté mi měli být odebrány a oplodněny vajíčka. Jenže- injekce jsem si dovazla domu a za týden jsem je měla začít brát. Ale to už se nestalo protože jsem byla těhotná. Tak jsem je vrátila.Ovšem ale i toto těhotenství skončilo předčasně ve 20 týdnu. Po 6 nedělí které jsem měla nařízené jelikož plod byl již v polovině vývoje, jsem nastoupila do práce, po 6 měsících v práci jsem si pořídila dobrmanku, po dalších 2 měsích jsem zjistila že jsem těhotná a z tohoto těhotenství mám syna kterému je dnes 2,5 roku. Nevím jak ti pomoci ale vidíš že je nás víc. Možná to chce změnu a fakt na to vůbec nemyslet. Ale každý jsme jiný. Za zkoušku však nic nedáš.Hodně štěstí do budoucna.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.