Tak já jsem rodila císařem právě z důvodu slabé sítnice a mám skoro 10 dioptrií. Být tebou, doporučení očaře bych nepodceňovala. Měla jsem celkovou narkozu, malý se narodil vpořádku. Letos jsem se byla dát vyšetřit v Lexum, kde mi ale laser doporučili jen na jedno oko a na druhé implantaci fakické čočky. Operace očí by se ale stejně neměly dělat dřív než máš děti, oči se ti v průběhu těhotenství můžou kazit a pak je to jen zbytečné vyhazování peněz.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.