| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou

Podobný zážitek mám i já. Rodila jsem v Chomutově v červnu 2005. Porod proběhl úplně skvěle, za 3 hodiny bylo po všem, partner byl se mnou po celou dobu. Doktor a hlavně porodní asistentka se chovali perfektně, jsou to opravdu profíci.
Jen mě pořád dost mrzí, že mi miminko hned po porodu dětská sestra odnesla k umytí a ani mi ho neukázala, pak mi ho nechala sotva 10 minut, během kterých jsme přiložili k prsu a najednou s ním byla pryč. Přinesli mi ho až druhý den asi v 11 hodin, to jsem se ale minimálně třikrát doprošovala, aby mi ho už dali. Protože hodinku po mně, když jsem ještě ležela na porodním sále, rodila za paravanem jiná paní, ke které dětská sestra přišla až později, vím, že se to tam jde i jinak. Porodní asistentka jí miminko položila okamžitě po porodu na břicho a nechala je i partnerem si tu chvíli vychutnat. Pak přiběhla ta samá dětská sestra a dítě okamžitě odnesla.
Jsou tam 2 sestry, které se chovají opravdu povýšeně a dávají najevo, že jsou v péči o dítě na rozdíl od matek zkušené, v jejich blízkosti jsem se cítila jako tele, z jejich chování mi běhá mráz po zádech. Ostatní jsou fajn, hodně záleží jakou chytnete směnu. Dojem z porodu je ale opravdu dobrý.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.