Přidat odpověď
Ta nultá hodina musí být děsná, to by měl Péťa asi absence:o). Už jsem to psala, máme problémy se spaním, tak musí mít pravidelný režim. Po tom, co nám prováděl 28.9 večer (opět scénky že nemůže usnout a si do 11 hodin večer, jsem se rozhodla, že mu budu budíka řídit každý den i o víkendu a pořád na půl sedmou. Stačí jeden den si přispat a všechno je v háji. Už aby začal normální čas, já se tak těšííím.
Ty tanečky můžou být hezké, docela bych se podívala:o). U nás je TV klasika, teď zrovna běhání na čas.
Péťa má do dneška termín přihlásit se do nějakého sportovního kroužku podle vlastního výběru, nebo ho přihlásíme zpátky na karate. Kdysi jsme ho odhlásili, protože jsme se s ním už nedokázali 2x týdně několik hodin dohadovat, že tam opravdu musí a teď má nadváhu, špatné držení páteře a doktorka říkala, že klavír a FJ jsou sice hezký kroužky, ale že musí dělat nějaký sport. naštěstí uznal, že když to řekla Dr., není to jen náš výmysl pro jeho týrání, ale něco na tom bude:o). Jsem zvědavá, s čím přijde, doufám, že to nebudou šachy:o))) (Lidko nic proti nim:o).
E.
Předchozí