Bude to již rok, co se nám narodila naše Viktorka. S porodnicí ve Sternberku mám jen ty nejlepší zkušenosti.Rodila jsem ve 36 týdnu, přístup personálu byl stoprocentní.Když jsem byla těhotná, nechtěla jsem rodit na klasickém porodním lůžku, ale nakonec jsem byla ráda,že jsem se měla při tlačení čeho chytnout.Manžel byl celou dobu se mnou a pak i dvě hodiny po porodu s malou na předporodním pokoji. Byli jsme moc spokojeni a jestli se podaří, znovu půjdeme do Sternberka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.