Ahoj,
V Krči jsem rodila teď v červenci. Při porodu můžu personál jen chválit. Porod byl dlouhý, zažili jsme dvě směny PA a lékařů. Byli velmi příjemní, na všechny dotazy jsem dostala odpověď, mohla jsem si vybrat i polohu při porodu. Při srovnání s Apolinářem, kde jsem rodila první dítě, byl na sálech větší klid (i když tu v ten den rodilo sedm maminek)a příjemnější atmosféra.
Na šestinedělí jsem miminko dostala k sobě, jakmile jsem se na to cítila. Na normál. pokojích byly sestry též příjemné, ale s vícerodičkami se nijak "nepytlíkovaly". Prostě už to přeci znáte, maminko. Toalety a sprchy vzhledem nic moc, ale vše čisté a funkční. Nevýhodou je, že jsou od některých pokojů dost daleko, a když se vám motá hlava, tak je to dost nepříjemné.
Po půl dni jsem se stěhovala na nadstandart. Tam to bylo skvělé. 1 dětská sestra má na starosti méně miminek a je to hned znát. Kojení se v Krči věnují opravdu pořádně.(Párkrát jsem měla pocit, že je to už opravdu přehnané :).)
V Krči jsem byla celkově spokojená a pokud bych měla rodit znovu, tak zase tady.
P.S. Mufloní rodinky, které se vám promenují pod okny taky každá porodnice nemá:)
Nemocniční jídlo není žádný zázrak.
Předchozí