taky jsem rodila v hk a celkem si nemám na co stěžovat. dr šormová byla bezvadná, stejně tak porodní asistentky. sestřičky z novorozeneckého s kojením nepomáhaly, takže pokud byl nějaký problém, musela jsem si pomoc vyžádat. pak ale byly ochotné.
souhlasím s tím, že pokud se člověk nestihl najíst v určené době, měl prostě smůlu. několikrát se mi tak stalo, že jsem prostě nedostala najíst. a ty vizity...hrůza! bylo nás na pokoji 5 a opravdu to nebylo nic příjemného.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.